Kategori: Blogg

Scoop: Snö smälter – bevis #2

Efter en veckas sjukdom finns det inte mycket att glädja sig åt. Inte ens solen därute är särskilt uppskattad – när ljuset äntligen kommer tvingas jag hålla mig från träningsskorna och försöka kurera mig inomhus. Däremot finns det ju en del tid att ta kål på. Därför har jag arbetat vidare med mitt forskningsprojekt som förhoppningsvis ska få alla tävlingsarrangörer att inse att det faktiskt visst är barmark vilken dag som helst.

Bevisen jag fann efter 10 dagars vetenskaplig forskning (från köksfönstret) är mer eller mindre revolutionerande. Se själva:

sno_smalter_bevis_2
Påpekas bör att stenen befinner sig som synes under en tall, bara några få meter norr om ett trevåningshus. Det är alltså endast begränsat med sol som når denna plats varje dag. Stenen utanför köksfönstret är med andra ord noga vald som laboratoriemiljö för att simulera en tät orienteringsskog och är 110% representativ för hela Sverige.

Inlagd: 2010-03-26
Skrivet av: Daniel
Etiketter: , , ,
Kommentarer via RSS
2 kommentarer
  • Våren är en enda stor lögn.

    Av: AspLövet
    Inlagd: 2010-03-26 kl 19:41
Lämna en kommentar