Kategori: Blogg

Bomregatta

Plötsligt låg det en karta på Kontrakurs redaktion, daterad 2010-09-29, endast märkt med ordet ”Bomregatta”. Ingen visste hur den kommit hit. Varken den ansvarige utgivaren, prao:en, våra sju skotestare, akvarieskötaren eller våra arkivarier ville kännas vid den. Någon som uppenbarligen vill vara anonym har troligen smugit in den för att bidra till årets bomtävling. Detta utan att vi ens utannonserat en bomtävling. Går det ens att överträffa fjolårets härliga misslyckanden i skogen?
Men efter att ha ögnat igenom denna bomfest finns det stort hopp för att det lagom till julruschen finns en riktigt snaskig Best of 2010-calendar att köpa i Kontrakurs-shopen.

Tills dess får vi njuta av den anonyma orienterare som tar ut hela sin regatta på ett ordentligt sjöslag. Det extra härliga med denna bom är att personen ifråga först har kommit fram till kontroll åtta, enkelt springer tillbaka till kontroll sju och stämplar och nu borde ha en enkel resa tillbaka till åttan igen. Men icke:


Dagens utmaning: Kan du följa strecket?

Inlagd: 2010-09-30
Skrivet av: Daniel
Kommentarer via RSS
2 kommentarer
 • Det sjuka är att killen faktisk var vid 8:an precis innan han tog 7:an, men uppenbarligen glömt det på väg till 8:an…

  Kul att något händer på kontrakurs igen!

  Av: Jakob Larsen
  Inlagd: 2010-10-11 kl. 21:28
 • Natti Natti med samma gaffel som jag hade, men det är inte mitt spår. Vem är detta bomgeni?

  Av: tallhage
  Inlagd: 2010-11-01 kl. 21:39
Lämna en kommentar