Kategori: Blogg film

DD-trailer

Ni vet hur mycket vi älskar OL-trailers. Nu har vi upptäckt en till och det är den klassiska tävlingen Daladubbeln som fått en härlig (och lång) trailer.

Det enda som jag inte gillar med det här är att jag inte är ungdom själv längre, för när jag hade åldern inne minns jag ingenting om att den tävlingen var så rolig! Min ungdom måste ha ägt rum innan tävlingen blev ett pyjamasparty. Jo så måste det vara för det enda jag minns från min Daladubbel-karriär var musiken jag hade i min freestyle i bussen på vägen upp. Det var nämligen ett kassettband som enbart innehöll låten Das Boot (i olika versioner) på repeat! Fan vad jag älskade det bandet!

Inlagd: 2012-10-01
Skrivet av: Oskar
Etiketter: , ,
Kommentarer via RSS
2 kommentarer
 • Haha, H16ipster-Oskar.
  På min tid började det glida åt pyjamashållet, men inte med mer än att vi spökade ut oss i farsan 70-talsnylon och sprejade håret med klubbfärgerna. Den regelrätta maskerad som pågår nu är alltså påhittad av folk som inte ens vet vad ett kassettband är.

  Av: Chark D
  Inlagd: 2012-10-01 kl. 16:10
 • Casper Giding hade en löpsedel med Christer Pettersson fastnålad på ryggen ett år också. Astufft tyckte naturligtvis vi som var lite yngre. :)

  Av: Erik S
  Inlagd: 2012-10-04 kl. 14:08
Lämna en kommentar