Kategori: Blogg kartor

Julkalendern: Lucka 7 – PYSSELORIENTERING

Lucka 7 – PYSSELORIENTERING

Mer julpyssel. Eller orienteringspyssel. Eller snarare pysselorientering. För gillar man inte att pyssla hemma på tema orientering kan man ju alltid göra träningspasset till ett pysselpass. De senaste åren har ju träningsuppläggen rent exploderat av kreativitet, främst då i kartornas utformning. Momentorientering med allt mer tillspetsade moment, linjer och korridorer som formar det ena och det andra och pussel och så vidare. Att rita GPS-spår på kartan kom ganska snart efter att GPS-klockan fick sitt stora genombrott. En jul-pysselorientering som kan symbolisera detta är denna karta av Jonas Gustavsson från förra julen:

Fler exempel efterfrågas! Länka i kommentarsfältet, tack!

Inlagd: 2013-12-15
Skrivet av: Daniel
Etiketter: , ,
Kommentarer via RSS
En kommentar
  • Halloj
    Kul att min julgransträning fick vara med här.
    Ha de fint.

    Av: Jonas G
    Inlagd: 2013-12-17 kl. 10:18
Lämna en kommentar