Kategori: Blogg

Resultat O-ringentävlingen

Efter en försening (beroende av redaktionellt orienteringstävlande och it-tekniska brister) presenteras här resultaten av O-ringentävlingen som gick ut på att gissa sin bana i årets första etapp på O-ringen.

Det var tre mycket bra banförslag som kom in. Alla har listat ut i grova drag hur banan skulle komma att gå.

De två H21:orna hade missat att snurren i nordväst där banan korsade sig själv. Men Joel hade med 16 kontroller av de 15 som fanns på H21-banan, varav tre satt nästan exakt på rätt plats. Oskar hade klämt in lite för många kontroller (18) lite för tätt och utan riktiga långsträckor för att vara långdistans, men å andra sidan hade han skapat en snarlik öppning och avslutning av H21-banan och ca fem kontroller satt nära den rätta platsen.

Mats från Kiruna lyckades med en fullträff i sin banläggning. Tyvärr gick H40-banan utanför den karta som fanns att ladda ner här vilket måste ha i beaktande. Han har valt exakt rätt antal kontroller, och med en bansträckning som är imponerande snarlik H40-banan bortsett från ovan nämnda passage utanför kartan. Därför korar jag härmed Mats Luspa från IFK Kiruna till segrare i tävlingen!

Kontrakurs icke existerande budget tillåter tyvärr ej något fint pris ännu, förutom äran förstås. Stort grattis till segern Mats!

Oskars bidrag:

Joel Berrings bidrag:

Mats Luspas bidrag:

Inlagd: 2009-07-23
Skrivet av: Daniel
Etiketter: , ,
Kommentarer via RSS
2 kommentarer
  • Jag får tacka för den stora äran att ha vunnit er premiärtävling :) Det var en rolig tävling. Lite synd med så få deltagare.

    Av: Mats Luspa
    Inlagd: 2009-07-23 kl. 14:56
  • Jag måste väl ändå få en eloge för att jag gissade helt rätt med min tid!

    Av: Oskar
    Inlagd: 2009-07-23 kl. 17:09
Lämna en kommentar