Kategori: Blogg

”The Ice Bug” #2

Efter att ha sprungit fjärde etappens medeldistans i mina Icebugs som jag fått byta, hyste jag ett visst hopp om att ha fått ett par som inte var måndagsexemplar. Men fredagens avslutande låndistans blir för mycket även för min nya högersko. I duschen konstaterar jag att två dubbar lossnat.

2 dubbar borta

Det blir inte direkt bättre av att tyget på min gamla fina gamla fällstol spricker när jag sätter mig på den efter att jag duschat. Jag blir än mer beklämd. Tur i oturen är att Team Sportiatältet inte stängt än på O-ringen, så jag enkelt kan byta mina Icebug Spirit OLX.

Orientering ställer höga krav på prylarna
Orientering ställer höga kvalitetskrav på utrustningen

När jag träffar Icebug-mannen igen får jag nya skor direkt. Han skojar lite och frågar om jag dragit bort dubbarna med tång, men bakom det käcka göteborgska skämtet anar jag att han inte har haft sitt livs bästa period i karriären. Det måste ha varit en vecka med reklamationer dag ut och dag in. Jag går ut i solen med en ny brun kartong som luktar fräscht av syntet och gummi. Jag känner mig lite som ett proffs som hämtar ut nya skor varannan tävling. Jag vaknar abrupt till ur min dagdröm då jag och Oskar rotar runt i Team Sportias containrar bakom tältet, på jakt efter reklamerade nästan oanvända, och nästan hela, Icebug-skor.

Icebug-containern utanför Team Sportias tält
Oskar bland sportsoporna.

Uppenbarligen har Kontrakurs läsare redan varit här och plundrat, för containern är helt tom. Vi styr våra militärcyklar bort från O-ringenstaden (a.k.a C-orten) och tackar för en trevlig O-ringenvecka 2009.

Inlagd: 2009-07-25
Skrivet av: Daniel
Etiketter: ,
Kommentarer via RSS
Lämna en kommentar