Kategori: Blogg

6:e etappen 1992

För en vecka sedan gick O-ringens sjätte etapp av stapeln på torget i Eksjö. Mellan kyrkan och Stadshotellet dracks det öl i plastmuggar, det kravallades på trappan upp till hotellet, och poppiga dansband spelade för orienteringsfolket och lokalbefolkningen. Jag stod där och beskådade ett slagsmål som plötsligt bröt ut i öltältet samtidigt som jag njöt av den önskade spotify-musiken i godan ro, då jag plötsligt mindes min första 6:e etapp: Södertälje 1992. Redan då lyckades man inte sammanföra festhungriga orienterare och lokalbefolkning, med sönderslagna rutor till följd. Platsen för kalaset var den gången Scaniarinken. Här ett litet minne från svunna tider:

Sten och Stigley, Södertälje 1992
Någon som minns Sten och Stigley?

Inlagd: 2009-07-31
Skrivet av: Daniel
Etiketter: , ,
Kommentarer via RSS
Lämna en kommentar