Kategori: Blogg film

I väntan på Finspång

Först: Behind the scenes
Då jag inte själv kan springa pga skada och andra världsliga problem blir orienteringsabstinensen ibland allt för stark. När det förra onsdagskvällen vankades nattcup här i Stockholm (MSBN deltävling 4 på ”ön”) var jag ändå helt enkelt tvungen att åka dit. Men i stället för orienteringsskor hade jag packat ned kameran, med målsättning att skapa en epokgörande orienteringsfilm. Opassande klädd i jeans och med mobilens display som enda ljuskälla pulsade jag rakt ut i den snötyngda skogen i mitt anspråkslösa sökande efter nattorienteringens själ.

Längtar du efter Finspång?
Här är en stilla betraktelse för oss alla som längtar efter en förhoppningsvis magisk majnatt. (Youtube-klippet kan gå lite trögt, det kan hjälpa att sänka upplösningen till 480 eller 360.)

Inlagd: 2010-02-21
Skrivet av: Daniel
Etiketter: , , , , ,
Kommentarer via RSS
En kommentar
  • inte ett öga är torrt!

    Av: karinf
    Inlagd: 2010-02-23 kl. 14:12
Lämna en kommentar