Kategori: Blogg

Viktig samhällsinformation!

Dags igen för lagorintering!

Imorgon är det fredagen den 13:e, och detta innebär vilodag för världseliten som är samlad i Trondheim. Enligt ett rykte från en högt uppsatt källa* sägs det att norrmännen egentligen tänkt ha stafetten denna fredag. Men kombinationen av olycksdatumet och de senaste årens olycksförföljda herrkavle fick de skrockfulla norrbaggarna att flytta stafetten till söndag.

*) Dvs jag.

Perfekt OL-väder fixat!
Alla ni som har stafettabstinens efter sommarens tjatiga sommartävlingar, inte är rädda för att bege er ut i skogen en fredag den 13:e, eller bara längtar efter att få möjligheten att få känna på lite orangevitt tyg, bör bege er till Stockholm och Lappkärrsberget. Där arrangeras nämligen Centrum Team Sprint 2010 på kvällen! Denna helt fantastiska tävling [detta är ingen betald annons, även om det kan verka så, detta är helt ärlig och objektiv samhällsinformation – oavsett textförfattarens klubbtillhörighet] är inte bara en rätt så unik tävlingsform inom orienteringen, vi har också lyckats övertala SMHI om att fixa det perfekta orienteringsvädret:

20 grader halvklart – perfekt sprintväder.

Världseliten
Att senioreliten sitter fast i snårskogen borta i Trondheim gör ju inte saken sämre, alla vill ju åt de finaste placeringarna och detta hade nog varit lite jobbigt med alla snabbfotade ryssar och schweizare som troligen lockats hit till lagsprinten. Även om Daniel Hubmann kanske inte direkt utgör ett stort hot i sprintsammanhang om han fortsätter utveckla denna märkliga stämplingsteknik ett steg längre. Dessutom skulle många i världseliten bli diskade om de ställde upp – de har brutit mot avlysningsregeln genom att springa NORT på samma område tidigare i sommar! (Se fler bilder!)

Så bege er till TC på Lappkärrsberget (Tunnelbana Universitetet) imorgon kväll. Öppna banor finns! Efter målgång finns ”After Run” med ät- och drickbart.

Mer info om tävlingen här!

Sådärja. Slut på samhällsinformationen!

Inlagd: 2010-08-12
Skrivet av: Daniel
Etiketter: ,
Kommentarer via RSS
2 kommentarer
  • Startfältet på CTS är nästan lika tungt som på VM faktiskt!

    Av: Oskar
    Inlagd: 2010-08-12 kl. 22:25
  • Det är vad jag brukar kalla ett riktigt getingbo!

    Av: Kristoffer
    Inlagd: 2010-08-13 kl. 10:37
Lämna en kommentar