Kategori: Blogg film

Kontralendern: Lucka 25

En sammanfattning för våra utländska läsare: For all of you around the world celebrating christmas on christmas day, here is the last ”lucka” in Kontrakurskalendern from 2011. A little bit late, I know, but ”the one who is waiting for something good never waits forever” as we say in sweden… This is a film with a test of three route choices that featured the ”Kontralender” in december 2011.


The three route choices / De tre vägvalen

I lucka nummer 2 (inlagd 3 december 2011), fanns det en vägvalsfråga där man hemma vid skrivbordet fick ventilera ut sina egna åsikter om vilket vägval (i bilden ovan) som var det bästa i praktiken. Det var en enad skara läsare: alternativet rakt på var bäst!

Samma decembereftermiddag gjorde jag en fältstudie av de tre vägvalen, sen glömdes filmen mer eller mindre bort. Nu dammade jag av den och lade upp på YouTube, för att ni ska få njuta av lite Stockholmsk så kallad ”vinterorientering” anno 2011:


Forest action!

I dagarna pågår Trekvällars för fullt i just denna skog, har du tur får du exakt detta vägval nästa etapp – då är det bara att trycka ner kartan i fickan och köra!

Inlagd: 2012-07-04
Skrivet av: Daniel
Etiketter: ,
Kommentarer via RSS
2 kommentarer
 • Det framgår ju med all önskvärd tydlighet av filmerna att i terrängen runt Hellasgården är alla vägval stig.
  Välj ett någorlunda naturligt löpstråk med hänsyn till höjder mm och det finns en stig oavsett om det finns på kartan eller inte, så där gäller att ju kortare desto bättre!

  Av: Björn
  Inlagd: 2012-07-04 kl. 10:22
 • JAG ÄLSKAR DEN HÄR FILMEN!!! (men lite deshaker hade inte skadat!)

  Av: Oskar Karlin
  Inlagd: 2012-07-04 kl. 19:35
Lämna en kommentar