Kategori: film Modeblogg

”So inspirational!”

Jag såg en kort film som ser ut att vara antingen någon sorts reklamfilm för (sprint)orientering eller helt enkelt en ”häftig orienterings-actionfilm”. Det var inte mycket mer med det, om det inte hade varit för scenen precis i slutet där vi ser följande trapprusch (se filmen här, spela fram till 00:50):

Orienteraren springer upp för massa trappsteg i full sprintmundering. Det är en ren kopia (eller pastisch) på följande klassiska scen (02:05 i denna film)!


Boxaren springer upp för massa trappsteg i full boxar-löparmundering.

Orienterare i all ära, men inget slår ju Rocky när han löptränar i Philadelfia. Iklädd mjukisar i perfekt löpvänlig längd, converseskor och matchande grå-beige tröja och mössa/pannband! Jag kan bara instämma med vad en kommentator skrev till Rocky-youtubeklippet:

”So inspirational!”

Källförteckning:
Sprintorienteringsfilmen:

Rocky träningssekvens 1 (utan fans):

Rocky träningssekvens 2 (med fans):

Inlagd: 2012-09-26
Skrivet av: Daniel
Etiketter: , , , , , ,
Kommentarer via RSS
Lämna en kommentar