Kategori: Blogg

Julkalendern: Lucka 2 – SKRÄCKEN I BODEN

Jag passar på att göra en liten återblick på året som gått i orienteringssverige. Och en av de saker som fick mest mediauppmärksamhet stod inte att hitta på sportredaktionen direkt. Det var inför O-ringen i Boden där polisen hade ett litet hopp om att någon av de 10.000 orienterare skulle göra ett makabert fynd av kroppsdelar från ett tidigare styckmord… Orienterarna själva var inte lika förtjusta i tanken på att göra ett ”fynd”. Här är ett utdrag ur Aftonbladets intervju med Annichen Kringstad:
”Den framgångsrika orienteraren hoppas att hon slipper göra något oväntat fynd under tävlingsdagarna.
– Som orienterare är det väl inte det första man tänker på när man ska ut och springa i skogen. Men om det är så att någon orienterare skulle se någonting kommer man förstås att rapportera det, säger Annichen Kringstad.”

Men nog var det inte bara jag som ibland hade blicken lite extra långt ned på marken. (Bra ursäkt för att det gick som det gick för mig om inte annat?)

Inlagd: 2013-12-15
Skrivet av: Daniel
Etiketter: , , ,
Kommentarer via RSS
Lämna en kommentar